‘Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent’

Petra Lentfert, Rock Your Skin

Over Petra Rock Your Skin

Van jongs af aan had ik al een passie voor huidproducten en maskertjes. Toen ik in de pubertijd zelf acne kreeg en de juiste producten ging gebruiken, knapte mijn huid zienderogen op. Vanaf toen wist ik dat ook graag andere mensen zou willen helpen. Na 10 jaar werken in een schoonheidssalon heb ik in 2005 de sprong in het diepe gewaagd en ben ik voor mezelf begonnen. Elke dag werk ik er keihard aan om het beste uit jouw schoonheid naar boven te halen. Persoonlijke aandacht, warmte, oog voor detail en het bieden van de hoogste kwaliteit staan centraal in mijn praktijk in Hengelo.

 

Ik ben in het bezit van meerdere diploma’s waaronder het vakdiploma parfumerie, vakdiploma Pedicure (Provoet) en ben Stivas-gediplomeerd. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken volg ik regelmatig trainingen en cursussen. Op die manier zorg ik ervoor dat ik je altijd van de service kan voorzien die het beste bij jou en je wensen past.

 

Wat een geweldig vak blijft dit toch! Ik krijg de kans om op persoonlijk niveau te werken en echt een band op te bouwen met mijn klanten. Sommige zijn al meer dan 15 jaar klant bij mij. Je kunt dan ook rekenen op deskundig, eerlijk en op maat gemaakt advies voor het allerbeste resultaat.

 

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in mijn praktijk.

Petra Lentfert

Rock Your Skin

OPENINGSTIJDEN

Maandag09.00 - 22.00 uur
Dinsdag09.00 - 17.00 uur
WoensdagGesloten
Donderdag09.00 - 22.00 uur
Vrijdag09.00 - 15.00 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Buiten openingstijden alleen op aanvraag.

Maak een afspraak

Vanwege een drukke agenda adviseer ik je om op tijd een afspraak te maken. Heb je vragen? Ik beantwoorden ze graag!

BEL 06 46 05 35 16

OF STUUR EENWhatsApp

Instagram#RYSK